|
Liposukcja -cena (Iza) |
|
|
ja mam po porodzie duzy brzuch (więcej...) |
|
|
Ile bólu kosztuje liposukcja? (Rachela) |
|
|
Liposukcja jest bardzo bolesna. Całe ciało później boli przez kilka tygodni. (więcej...) |
|
|
liposukcja bez skalpela (edyta) |
|
|
Czy możliwa jest liposukcja bez skalpela, czytałam o zabiegach liposukcji bez skalpela na poszczególne partie ciała, ale wydaje mi się że liposukcja to odsysanie tłuszczu i musi być to inwazyjna metoda. Więc czy jest coś takiego bezinwazyjnego??? (więcej...) |
|
|
liposukcja ultradźwiękowa (Patrycja) |
|
|
Hej!
Ostatnio czytałam, że bardzo dobre efekty przynosi liposukcja ultradźwiękowa. zastanawiam się czy nie zafundować sobie tego zabiegu. Czy ktoś już miał taki zabieg? Jeśli tak, to czy mógłby się podzielić swoimi wrażeniami? czy faktycznie mozna się po tym spodziewać widocznych efektów? proszę o odpowiedzi. pozdrawiam serdecznie
(więcej...) |
|
|
dla kogo liposukcja (Balbina) |
|
|
Jestem młodą osobą ale z nadwagą około 20 kg ponad normę, czy taki zabieg będzie dla mnie skuteczny? Podobno jest on przeznaczony dla osób z niewielką nadwagą czyli jaką? A co z tymi którzy mają taką nadwagę jaj ja? (więcej...) |
Symptomem niewydolności nerek jest zwiększona ilość oddawanego moczu albo jego zanik, wzrastanie oznak mocznicowego zatrucia organizmu, jak również złe wyniki badań krwi.
Częste oddawanie moczu
Częste oddawanie moczu, czyli częstomocz to dolegliwość układu moczowego. Polega ona na częstym oddawaniu moczu, częściej niż 5-7 razy na dobę. Schorzenie to może dokuczać także nocą.